Waar we voor staan. 

 

Bubbels zijn populair. Dat is wat óns betreft terecht. Bij vrijwel elke gelegenheid kun je bubbels drinken. Van een champagneontbijt tot een late night party. Van een luxe diner tot een picknick op het strand of het terras in de zon.  


Toch is er nog een wereld te winnen. Zeker als het gaat om de kwaliteit: De ene bubbel is de andere niet!

Zo zijn er bubbels die worden gemaakt door koolzuur toe te voegen aan een basiswijn (fietspompwijn) of in verschrikkelijke hoeveelheden zonder oog voor de kwaliteit. Een doorn in ons oog! De smaak van goede bubbels kan juist heel subtiel zijn.

Bubbelbazen verkoopt bubbels zoals ze bedoeld zijn: feestelijk, elegant en smaakvol. 

 

Champagne is een voorbeeld van zo'n product. Vaak met zorg gemaakt en volgens hele strakke richtlijnen. Daar kan je bijna niet fout mee gaan. Wijnkenner Hamersma legt echter de vinger op de zere plek: “De grote jongens brengen hun champagne aan de man met enorme marketingbudgetten [...] Daarom zijn sommige merken ­wereldberoemd, niet per se door de kwaliteit. Niet dat het slechte champagne is, maar het is wel een beetje standaard; zeg maar de Douwe Egberts Roodmerk onder de champagnes.”

 

De missie van Bubbelbazen is om de authentieke smaak van bubbels (inclusief champagnes) bij u te brengen. Goede en betaalbare bubbels van kleine en passievolle wijnboeren als tegenhanger van de grote merken. We houden de prijs betaalbaar en de kwaliteit hoog.